Møtte opp i bursdag og hetset barna. Bryter sammen når de får dommen på 19 års fengsel

Kvinnen med tårevåt unnskyldning i retten. Paret har selv tre barn sammen. 

TÅREVÅT RETTSSAK: Da en domstol i Douglas fylke i USA vedtok å dømme paret Jose Ismael Torres (26) og Kayla Rae Norton (25) til lange fengselsstraffer etter at de truet afroamerikanere med hagle og skjellsord i en barnebursdag i 2015, falt det mange tårer i rettssalen. Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jose Ismael Torres (26) og kjæresten Kayla Rae Norton (25) ble mandag denne uken dømt til henholdsvis 20 års straff med 13 års fengsel, og 15 års straff med seks år i fengsel, for å ha truet flere afroamerikanere med våpen under en barnebursdag i 2015. Det melder CNN.

Den 25. juli for to år siden kjørte Torres og Norton rundt i Douglas fylke i Atlanta sammen med et titalls andre i en rekke pickup-lastebiler.

Flere av bilene bar sørstatsflagg, og mange av menneskene skal ha tilhørt en gruppe som går under navnet «Respect the flag».

Under helgen 24. og 25. juli mottok politiet i de to fylkene Paulding og Douglas en rekke klager på gruppens oppførsel, skriver Atlanta Journal-Constitution.

Bare én måned før hendelsene gikk massemorderen Dylan Roof inn i en kirke i Charleston i Nord-Carolina, og tok livet av ni svarte kirkegjengere.

Paret, som er fra delstaten Georgia i USA, er begge utestengt fra Douglas County på permanent basis når de slipper ut av fengsel.

Se video av den angrende kvinnen som bryter sammen i tårer øverst i saken

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer