Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Møtte ulv på barnehagetur

Barna i Svinndal barnehage i Østfold lekte i skogen og ante fred og ingen fare da en av de ansatte plutselig oppdaget en ulv like ved.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sekker og unger ble pakket sammen i rekordtempo etter at en av de ansatte i Svinndal Barnehage i Østfold oppdaget en ulv under den ukentlige skogsturen. Ifølge Moss Dagblad ble ulven oppdaget 30 meter fra rasteplassen i skogen.

- De fleste av de små forstår heldigvis ikke så mye ennå, og det var vel ingen som rakk å bli særlig redde, forteller bestyrer Lisbeth Særlid til Moss Dagblad.

Barna i alderen ett til seks år fikk ikke vite hvorfor de måtte dra før de kom tilbake til barnehagen.

Noen av barna sørget for å øke spenningen ytterligere. Til tross for fortvilte rop kom ikke barna. Nå i ettertid har alle fått beskjed om at alle må komme når noen roper.

- Sånne episoder er ikke akkurat koselig, men skogen er viktig for barna, og vi kommer til å bruke den. Det er bare det at ungene ikke kan leke så fritt som de har kunnet før, sier bestyreren.