Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Møttes første gang i bryllupet

Den 33 år gamle mannen traff Anooshe for første gang den dagen de giftet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg traff Anooshe for første gang i bryllupet vårt i 1993, forklarte 33-åringen som er tiltalt for å ha skutt sin kone Anooshe Gholam Sediq utenfor politihuset i Kristiansund i april i fjor.

Han forklarte seg for Romsdal tingrett onsdag, og i forklaringen kom det fram at han var gift med to kvinner samtidig. Det første ekteskapet ble inngått da han var 16-17 år gammel. Ifølge tiltalte var det en mektig onkel som tvang ham til å gifte seg med Anooshe. Hun var da 15-16 år gammel.

- Onkel gjorde hva han ville. Alle mine søsken er gift med tvang, sa han i retten.

Han var fortsatt gift med begge de to kvinnene da han sammen med Anooshe og deres to felles barn kom til Norge som asylsøker i mai 1999.

Han vet fortsatt ikke om han er skilt fra sin første kone.

- Jeg ringte til min mor da vi kom til Norge og ba henne ordne med skilsmissen, forklarte han i retten.

33-åringen har tre barn med den første kona og to med Anooshe. I retten hadde han store problemer med å forklare seg om spørsmål knyttet til samværet med barna og forholdet til Anooshe, etter at hun tok med seg barna og flyttet fra Kristiansand S til Eide på Nordmøre i juni 2000.

- Jeg er blitt utsatt for så mye urettferdighet, at jeg vet ikke hvordan jeg skal svare på alle spørsmål, sa han.

(NTB)

DREPT:</B> Anooshe hadde ingen sjanse da ektemannen hadde bestemt seg for å drepe henne. Hun døde på trappa utenfor politihuset i Kristiansund.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media