Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Møttes til slåsskamp etter drittslenging om Facebook-video

40 - 50 ungdommer fra Oslo og Drammen barket sammen i midten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krangel om en video på Facebook skal være bakgrunnen for at to ungdomsgjenger fra Oslo og Drammen ble enige om å møtes midtveis i kveld for slåss.

Og midtveis er Kadettangen i Sandvika. Politiet fikk tips ved 20-tiden om et masseslagsmål ved lokalene til Bærum Sportsklubb.

- Da vår patrulje kom var det slagsmål mellom to gutter og 40-50 andre som tilskuere. De forsvant til alle kanter, men etter hvert fikk våre folk tak på mange av dem og notert personalia, sier operasjonsleder Åste Tanem i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Springkniv
En av de to som sloss, en 16-åring fra Oslo, ble pågrepet direkte. Han hadde på seg en springkniv, og politiet har kontaktet barnevernet i Oslo.

- Seinere har vi pågrepet en gutt som svarer til signalementet på den andre som sloss. Han var rispet opp i ansiktet, sier operasjonslederen.

Politiet visste tidlig torsdag kveld ikke noe om innholdet i videoen som utløste slagsmålet.

- Vi har forstått at videoen har ført til mye drittslenging mellom de to gruppene. De fleste er i alderen 16 til 20 år, og flere av de som møtte fram på Kadettangen har vært borti voldsepisoder tidligere, sier Tanem.

Ifølge Budstikka har de fått 24 timers forbud mot å oppholde seg i Sandvika.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media