Moxy-sjef (51) og kona (47) omkom i frontkollisjon

John Sidney Potter (51) og kona Helen Ann Potter (47) døde i Molde.

FRONTKOLLISJON:  John Sidney Potter og kona Helen Ann Potter omkom i kollisjonen på riksvei 64 ved Årødalen i Molde torsdag morgen. Foto Kjell Herskedal / SCANPIX
FRONTKOLLISJON: John Sidney Potter og kona Helen Ann Potter omkom i kollisjonen på riksvei 64 ved Årødalen i Molde torsdag morgen. Foto Kjell Herskedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Potter var soldat i Falklandskrigen, og møtte nylig dronning Elisabeth da hun hedret veteranen. Ekteparet som omkom er britiske statsborgere og etterlater seg to barn.

John S. Potter kom sammen med familien til Molde i 2006 for å jobbe for dumperbedriften Doosan Moxy as. Fra 2007 var han produksjonssjef. Potter ble raskt lagt merke til blant de ansatte for sine ekspansive planer. Fabrikksjefen har også gitt ut en roman under pseudonymet Jack Brokenshire.

Takket byen Da familien kom til Molde gikk Potter aktivt ut for å integrere seg selv og familien. Han sendte blant annet et åpent brev til befolkningen gjennom gratisavisen Avisa Romsdal. Brevet inneholdt skryt og takknemmelighet for den gjestfrie mottakelsen han følte på vegne av seg og sin lille familie.

— Vi har i dag mistet et virkelig godt menneske, forteller hotelldirektør ved Hotell Molde, Terje Hatlen-Stokke til Dagbladet.

I løpet av de siste årene var han én av mange som ble godt kjent med den joviale briten.

Usikker årsak Det er usikkert hva som egentlig skjedde da kollisjonen inntraff i krysset overfor Molde Lufthavn Årø. Bilen med de to døde møtte en containertransport fra Posten. Føreren av postbilen ble fraktet til sykehus med ryggskader og ble avhørt i løpet av dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer