Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märtha: - Gi Mette-Marit tid

- Det er hyggelig at broren min har funnet ei jente han er glad i. Dette har jeg lyst til å si, for jeg har sett det har vært skrevet en del om vår familie og et spesielt samboerskap i det siste, sa prinsesse Märtha på en pressekonferanse i Sydney onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen tok opp Kronprinsens samboerskap på eget initiativ på pressekonferansen. - Jeg håper dere vil gi Mette-Marit den tiden hun trenger til å gå inn i en prinsesserolle. Det er ikke enkelt, noe jeg vet av egen erfaring, sa prinsesse Märtha.

Men det var ikke så veldig mye hun ville si om Mette-Marit. Og hun ville heller ikke svare på om hun er kjæreste med Goodin som rir hennes hest i OL.

Märtha var derimot mer enn villig til å snakke om OL på pressekonferansen, der hun bl.a. fortalte om Goodins ambisjoner i OL. Hun sa at målet er i første omgang å komme med til en finale, men først må ekvipasjen gjennom to kvalifiseringer i neste uke.

Når det gjelder hennes egen karriere som rytter, sa prinsessen at hun kommer til å fortsette å konkurrere, men at hun muligens kommer til å trappe ned satsingen noe. Eventuell satsing fram mot OL i 2004 ville hun ikke si noe om, men så veldig sannsynlig er det ikke.

(NTB)