Märtha avlyser to oppdrag

Prinsesse Märtha Louise avlyser et offisielt oppdrag i Molde den 3. november, etter anbefaling fra sin lege. Hun avlyser også et privat oppdrag i Bergen neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den private juleturneen med Oslo Gospel Choir vil hun gjennomføre som planlagt.

- Vi er veldig lei oss for at prinsessen ikke kan komme. Alle hadde gledet seg voldsomt til at prinsesse Märtha Louise skulle være med på å kaste glans over arrangementet, sier informasjonsleder Rolf Inge Pedersen i Teatret Vårt til VG.

Allerede i mai takket prinsessen ja til å være til stede når Hedda-prisen skulle deles ut under 30-årsjubileet til Teatret Vårt i Molde. Hun skulle også dele ut en av Hedda-prisene, som er teatrets svar på filmens Amanda. Utdelingen skal foregå i det nye Bjørnsonhuset.

Avlyser i Bergen

Lørdag neste uke skulle prinsessen ha deltatt i en konsert med Bergen Filharmoniske Orkester i Grieghallen. Her skulle hun ha lest fra historien om familien Von Trapp (Sound of Music), men har meldt avbud.

Konserten går som planlagt, men orkesteret prøver nå å få en erstatning for prinsessen.

To oppdrag

Prinsessen har bare to andre offisielle oppdrag før jul, ifølge informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen på Slottet. Tirsdag 29. oktober er hun til stede ved åpningen av et arbeidssenter i Skien, og 9. og 10. november er prinsessen i Trondheim i forbindelse med Nidarosdomens guttekors 75-årsjubileum.

Prinsessens manager, Jan Sollesnes i Stageway, opplyser til NTB at prinsesse Märtha Louise ikke har avlyst noen av de planlagte julekonsertene med Oslo Gospel Choir, der hun deltar i egenskap av kulturformidler. Juleturneen varer fra 30. november til 22. desember.

(NTB)