Märtha avlyser to oppdrag

Prinsesse Märtha Louise avlyser et offisielt oppdrag i Molde den 3. november, etter anbefaling fra sin lege. Hun avlyser også et privat oppdrag i Bergen neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den private juleturneen med Oslo Gospel Choir vil hun gjennomføre som planlagt.

- Vi er veldig lei oss for at prinsessen ikke kan komme. Alle hadde gledet seg voldsomt til at prinsesse Märtha Louise skulle være med på å kaste glans over arrangementet, sier informasjonsleder Rolf Inge Pedersen i Teatret Vårt til VG.

Allerede i mai takket prinsessen ja til å være til stede når Hedda-prisen skulle deles ut under 30-årsjubileet til Teatret Vårt i Molde. Hun skulle også dele ut en av Hedda-prisene, som er teatrets svar på filmens Amanda. Utdelingen skal foregå i det nye Bjørnsonhuset.

Avlyser i Bergen

Lørdag neste uke skulle prinsessen ha deltatt i en konsert med Bergen Filharmoniske Orkester i Grieghallen. Her skulle hun ha lest fra historien om familien Von Trapp (Sound of Music), men har meldt avbud.

Konserten går som planlagt, men orkesteret prøver nå å få en erstatning for prinsessen.

To oppdrag

Prinsessen har bare to andre offisielle oppdrag før jul, ifølge informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen på Slottet. Tirsdag 29. oktober er hun til stede ved åpningen av et arbeidssenter i Skien, og 9. og 10. november er prinsessen i Trondheim i forbindelse med Nidarosdomens guttekors 75-årsjubileum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer