Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märtha dårlig - avbrøt ferien

Märtha Louise og Ari avbrøt påskeferien søndag morgen fordi Märtha følte seg dårlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver VG. Ari og Märtha Louise har tilbrakt påska på Lillehammer sammen med kong Harald og dronning Sonja. Märtha Louise er høygravid og har termin i slutten av måneden.

Dro hjem

På søndag skulle ekteparet være tilstede under påskegudstjenesten i Lillehammer kirke. Men kongen og dronningen var alene da de hilste på sokneprest Magnor Langseth før gudstjenesten.

Ifølge VG følte prinsessen seg så dårlig tidlig søndag morgen at paret valgte å kjøre tilbake til Oslo. Prinsessen skal føde på Rikshospitalet.

Informasjonssjef Wenche Rasch sa i går kveld at fødselen ikke er i gang og at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen om å avbryte ferien.

Hemmelig oppholdssted

Rasch vil ikke si noe om hvor Märtha og Ari oppholder seg mens de venter på å bli foreldre.

- De lever et vanlig familieliv, de venter, sier hun til Dagbladet.no.

Slottet vil ikke varsle når Märtha blir innlagt på Rikshospitalet. Det kommer heller ingen offisiell beskjed om at fødselen er i gang.

- Nei, det tror jeg ikke. Det er noe med privatlivet, sier Rasch.

Slottet kommer først på banen når den potensielle arvingen er født. Barnet blir foreløpig nummer tre i arverekka etter onkel Haakon og mamma Märtha.

VENTER SPENT:</B> Ari og Märtha er i lykkelige omstendigheter.
ALENE: Kong Harald og dronning Sonja hilste på sokneprest Magnor Langseth og formann i menighetsrådet, Per Helge Nordskog, før gudstjenesten på søndag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media