Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märtha er lei av kritikken

- Jeg må tjene penger selv, sier prinsessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Märtha Louise er lei av at hun kritiseres for å drive med kommersiell virksomhet. Eventyrboka «Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet» handler om lille arveprins Olav da han kom til Norge sammen med foreldrene i november 1905.

Boka har avstedkommet kritikk om at prinsessen utnytter sin posisjon til kommersiell merkevarebygging, senest under TV 2-programmet «Tabloid» torsdag.

- Det ironiske i det hele er at de satt hele kvelden og kritiserte meg for at jeg driver med kommersiell virksomhet, sier Märtha Louise til VG, mens hun morer seg over at hun samtidig fikk masse reklame for boka i en kommersiell TV-kanal.

Märtha Louise poengterer i flere intervjuer i dag at hun ikke får apanasje, og at hun derfor må tjene penger selv.

- Jeg kunne gjøre det lettere for meg selv ved å skrive under pseudonym. Men jeg vil vise at jeg tør å stå fram med det jeg gjør, og jeg er stolt av det, sier hun til Dagsavisen.

Til VG fremhever hun seg selv som en pioner, ved at hun er ute og tjener penger selv.

- Uansett hva jeg hadde gjort, tror jeg at det hadde kommet kritikk for at det var kommersielt. Men sånn er det når man gjør noe nytt, da blir det ofte kritikk, sier hun til VG.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media