Märtha kastet ut

- Trist som faen, sier Nils Mathis Buljo i Kautokeino ungkarsforening (KUK).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Märtha Louise ble æresmedlem i foreningen da hun besøkte Kautokeino sist påske. Nå ser de ingen annen løsning enn å kaste henne ut av foreningen igjen. Hun er jo tross alt forlovet, melder Finnmark Dagblad.

- Hun er jo veldig fin i samekofte. Hun ser ut som ei skikkelig samejente, sier Nils Mathis Buljo til Finnmark Dagblad.

Han er tross tapet av sitt mest profilerte medlem likevel glad. 51-åringen sier til avisa at det er hyggelig at hun gifter seg. Det er bare det at den som blir samboer eller gifter seg automatisk blir kastet ut av foreninga. Det er også det som er målet. At medlemmene skal bli kastet ut.

- Vi gleder oss faktisk over å miste et medlem. Vårt formål er faktisk å miste medlemmer, sier Buljo som lover å sende gratulasjonstelegram til prinsessen og Ari Behn.

Og Buljo selv kan også faktisk stå i fare for å bli kastet ut av foreninga også. Han var nemlig på julebord for to uker siden...

KASTET UT: Prinsesse Märtha Louise.
<B>BLE ÆRESMEDLEM: Ungkarsforening ved lederen Nils Mattis Buljo (t.h.) måtte gå via ordfører Jan Ole Buljo da foreningen ville overrekke en håndsmidd kniv og æresmedlemskap i ungkarsforeningen til prinsessen.