Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märtha legger planer

Hesteprogram, nytt barn og mange framtidsideer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag debuterer Märtha som programleder i serien «Hesteliv» på TV2. I serien får hun blant annet selv prøve seg på å temme en villhest. Og hun blir analysert av en hest som skal ha telepatiske evner.

Enda en ny erfaring

I forbindelse har prinsessen stilt opp for TV2 for å snakke om den nye jobben. Og om hestetelepatien sier hun til TV2:

- Det er helt spesielt. Jeg har prøvd i serien å vise forskjellige aspekter ved forholdet mennesket har til dyr. Man må prøve å se på mulighetene og ikke begrensningene. Dette er ikke noe man gjør hver dag, sier en leende prinsesse, som forteller at programlederjobben var en helt ny og annerledes opplevelse for henne.

Prinsesse Märtha er høygravid, men kunne ikke forteller så mye mer om den nye babyen, for kjønnet vet ikke ekteparet Behn noe om. Men på hjemmefronten virker alt å være frydefullt. Prinsessen er glad for å ha flyttet til New York.

- Man blir aldri så norsk som i utlandet! Her får man et annet fokus på Norge, man begynner å savne hjem på godt og vondt, det tror jeg er sunt sier hun til TV2.

Ektemannen Ari

Prinsessen kan også avsløre at det er ektemannen som står bak grytene hjemme. Og hun sier han kan kunsten. Det smaker visst veldig godt.

- Ari er kokken hjemme hos oss, sier prinsessen, som også avslører at det er han som er den største inspiratoren i livet hennes.

- Han bidrar til at jeg tør å stole mer på meg selv, det fungerer veldig bra, og det er jeg veldig glad for.

Prinsessen har ellers planene klare for framtida. I 2006 kommer det første av fire bind av en eventyrserie der hun er med på å samle eventyr fra hele verden.

- Men først skal jeg ha barn, slår Märtha fast.

<B>VENTER SITT BARN NUMMER TO:</B> Maud Angelica får snart en søster eller bror.