Märtha Louise har fortsatt ikke solgt hytteparadis - gjør nytt forsøk

Luksusmegler avviser at de har hatt problemer med å selge.

FASJONABEL EIENDOM: Prinsesse Märtha Louises fasjonable eiendom Bloksberg, på Hankø utenfor Fredrikstad, blir «lagt ut i markedet» når sommersesongen starter, sie Torbjørn Ek. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
FASJONABEL EIENDOM: Prinsesse Märtha Louises fasjonable eiendom Bloksberg, på Hankø utenfor Fredrikstad, blir «lagt ut i markedet» når sommersesongen starter, sie Torbjørn Ek. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i fjor høst at det ble kjent at prakteiendommen på Hankø, som lyder navnet Bloksberg, skal selges.

Deretter ble det stille om salget, som ble omtalt av flere medier.

- Vi har ikke gjort noe på den siden lekkasjen i Se og Hør i fjor. Vi tenker at den skal legges ut i markedet igjen etter påsken når sesongen er i gang igjen, sier Ek til Nettavisen.

Overfor Dagbladet bekrefter han at eiendommen «blir lagt ut i markedet» når sommersesongen starter, men vil ikke kommentere saken ytterligere.

Benekter at de har slitt med salg

- Dere i mediene har skrevet så mye rart om dette, at hvor dere tar det fra det skjønner jeg ikke.

- Dere har slitt med å selge?

- Overhodet ikke, sier Ek, før han runder av telefonsamtalen.

Ek har tidligere opplyst at eiendommen er takstert til 35 millioner kroner - mens kjendismegler Miguel Sørholt i fjor mente at eiendommen kunne være verdt så mye som 70 millioner kroner.

Forskudd på arv

Prinsesse Märtha Louise har eid Bloksberg siden 2001.

Hun fikk den som forskudd på arv fra sin far kong Harald, og har i årene siden brukt den som sitt og familiens private ferieparadis.

Ifølge Se og Hør, som først meldte om det planlagte salget i fjor høst, er årsaken til saget at eiendommen er blitt for stor, dyr og komplisert og eie for prinsessen.

Da salget ble kjent i fjor høst, fikk Hafslund Nett det travelt med å legge 350 meter høyspentkabler på eiendommen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer