Märtha Louise ut mot pressen

Prinsesse Märtha Louise kom med en tydelig beskjed til pressen da hun startet sjaman-foredraget i Stavanger mandag kveld.

UT MOT PRESSEN: Prinsesse Märtha Louise kom med en tydelig beskjed til pressen da hun startet sjaman-foredraget i Stavanger mandag kveld. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER / OSLO (Dagbladet): Märtha Louise og «sjamanen» Durek Verrett holder i dag foredrag i Stavanger. Der brukte hun deler av innledningen sin til å snakke direkte til pressen.

Først ba hun de som syntes pressen var irriterende om å rekke opp hånda. Flere fotografer sto foran scenen for å fotografere henne og kjæresten.

Flere i salen rakk deretter opp hånda, før Märtha Louise fortsatte med å snakke direkte til de oppmøtte pressefolkene:

- Du har et valg om hva du skriver og hvem du er. Ville du vært komfortabel med at hele livet ditt var der ute i pressen? Vil det vært OK for deg? Selv om det er jobben din, og det respekterer jeg, så har du et valg. Et valg om å ha empati og medfølelse, sa prinsessen.

Märtha Louise og Durek Verrett har den siste tida fått mye kritikk - blant annet for at prinsessen bruker prinsessetittelen i kommersiell virksomhet.

Satte ned foten

Før prinsessen talte innledet dialogprest Silje Trym Mathiassen foredraget til prinsessen og «sjamanen».

- Sånn planla vi at foredraget i St. Petri skulle starte. Samspillet mellom harpe og tromme. To instrumenter som er så forskjellige, men som fungerer i harmoni, startet Mathiassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer