Märtha og Ari på boligjakt

To interessenter er interessert i huset med 5,7 mål tomt i Bærum. Märtha og Ari skal ha vært på visning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eiendomsmekler Lars M. Sæther i DnB eiendom bekrefter overfor NTB at det er to parter som er interessert i eiendommen og at han forhandler med en av dem.

- Jeg forventer at vi kommer til enighet med en av partene innen et par ukers tid. Begge interessentene er seriøse potensielle kjøpere, sier Sæther. Han vil ikke si hvem partene er, men ifølge kilder NTB har vært i kontakt med, er det prinsesse Märtha Louise og Ari Behn det for tiden forhandles med.

Sæther omtaler eiendommen i Lommedalen som en prakteiendom og sier at de som får tilslaget uansett vil ha gjort et godt kjøp.

I tillegg til hovedhuset består eiendommen av to mindre hus. Det er også tegnet inn plassering av et stallbygg på tomten. Prisen på eiendommen er 9 millioner kroner, ifølge mekleren.

Unik beliggenhet

- Eiendommen er omgitt av en vegg av vegetasjon og åpner for mange muligheter for riktig eier. Det er flotte muligheter for ridning og en golfbane finnes innenfor spasseravstand. Jeg tror ikke det er mange lignende eiendommer i Oslo, Asker eller Bærum som kan tilby en så skjermet beliggenhet, sier Sæther. Avstand til Oslo sentrum er cirka 25 minutter med bil.

Eier Anne Karoline Smestad Geelmuyden bekrefter at det er forhandlinger om salg i gang med en interessent.

- Jeg har hørt at det er forhandlinger på gang, men det er ingen avklaring og meg bekjent er det ikke kommet inn noe bud, sier Geelmuyden.

Heller ikke informasjonsrådgiver ved Slottet Sven Gj. Gjeruldsen kan bekrefte noe.

- Det er ikke inngått avtale om noe kjøp av hus og utover det har vi ingen kommentar, sier Gjeruldsen til NTB

Ny visning

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn viste også interesse for ei endommen da den ble lagt ut for salg i fjor, men den gangen kom det ikke til noe salg. Ekteparet skal ha vært på ny visning i huset i forrige uke.

(NTB)

PÅ BOLIGJAKT: Prinsesse Märtha og Ari Behn skal ha vært på visning...
...i denne boligen i Lommedalen i Bærum.