Märtha og Ari på franske førstesider

Märthas kjærlighetsforhold til Ari Behn brettes ut over åtte fargelagte sider i det franske kjendisbladet Point de vue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha erobret det norske kongeriket med sin penn, har den unge playboyen Ari Behn forført kongerikets prinsesse, skriver det glansede magasinet som mener å vite at Märtha-Louise nå nærmest har forlatt hestesporten til fordel for litteraturen.

Norsk litteraturs nye playboy skal ha forført prinsessen med sine vakre språklige framføringer og har nå knyttet henne til lidenskapen for bøkene. Point de vue bemerker Märtha-Louises økende interesse for litteratur, blant annet gjennom opplesningsserien for barn på norsk fjernsyn. Den populære prinsessen stråler som aldri før, og lever ut sin andre ungdomsperiode når hun deltar i hovedstadens mest trendy miljø, mens litteraturyndlingen Ari pleier sitt image, skriver bladet.

De to har mye til felles skal vi tro Point de vue. De bor i samme område og har stiftet bekjentskap gjennom Aris mor, Marianne Solberg Behn, som er rosenterapeut. Hun lar seg intervjue om hendelsen til det franske bildebladet, men vil ikke beskrive forholdet mellom Ari og Märtha i dag. Det eneste mulige skjæret i sjøen er at Ari Behn absolutt ikke liker hester, ja, endog er allergisk mot disse dyrene, bedyrer den franske journalisten bak utbrettsreportasjen.

Bladet reagerer imidlertid på at Märtha nylig er sett sammen med sin tidligere kjæreste Bruce Goodin, men setter sin lit til Märtha-Louises biografi som snart utkommer, ført i pennen av Erik Fosnes Hansen. Magasinet håper at det der kan komme fram flere detaljer om denne spennende perioden som prinsessen er inne i.

(NTB)