Märtha stakk til USA - Ari til Afrika

Forholdet mellom Ari Behn og Märtha Louise er omstridt. Nå har begge «søkt eksil». Prinsessen reiste til California, mens Behn fant veien til Afrika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste ukene har forholdet mellom forfatteren og prinsessen preget nyhetsbildet. Nå ønsker Slottet ro. Dagbladet erfarer at prinsessen fått kritikk fra Slottet for sin opptreden den siste tida, og for ikke å ta sin offentlig rolle seriøst. Turen til USA er privat.

Fredag kveld landet Behn på flyplassen i Bamako i det afrikanske landet Mali. Her skal han jobbe med sin nye bok fram til påske. Märtha har ikke noe offiselt program i påsken. Men 17. april reiser prinsessen til Sør-Amerika for å se på arbeidet til Kirkens Nødhjelp, Strømmestiftelsen og Misjonsalliansen. Turen betales av egne midler.

I California skal prinsesse Märtha Louise besøke en venn som også er interessert i hestesport. Sannsynligvis vil hun også besøke familiemedlemmer som driver bar i San Francisco.

Prinsessens USA-besøk ikke var planlagt lang tid i forveien. Märtha Louise følte at hun trengte ro og fred fra mediafokuseringen.