Märtha starter nytt aksjeselskap for prinsesse-show

Märtha Louise skal starte nytt aksjeselskap, opplyser manageren til Dagbladet. I Danmark er PML International oppgitt som sjaman-show arrangør.

I OSLO: Prinsesse Märtha Louise (47) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett (44), på vei ut fra studioet til «God morgen Norge» på Aker Brygge.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
I OSLO: Prinsesse Märtha Louise (47) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett (44), på vei ut fra studioet til «God morgen Norge» på Aker Brygge. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På en intens femdagers turne med showet «The Princess and the Shaman» skal kongsdatter Märtha Louise og Durek Verrett fra California fortelle om sine påståtte overnaturlige evner og demonstrere sjamanisme i Danmark og Norge.

Store inntekter

Med fulle hus kan billettinntektene og mersalg av effekter havne på rundt en million kroner. Dagbladet har de siste dagene stilt flere spørsmål til Märtha Louises management om økonomien for turneen.

I Danmark markedsføres kurset med arrangøren «PML International». Dagbladet har ikke funnet et slikt selskap registrert på prinsesse Märtha Louise eller hennes forretningspartnere i Norge eller utlandet.

Manager Carina Scheele Carlsen opplyser navnet «PML International» er brukt for anledningen.

- Prinsesse Märtha Louise sitt enkeltpersonforetak er arrangør, sier Carlsen.

Prinsesse Martha Louise Kulturformidling ble grunnlagt i 2002. Carlsen opplyser at hun bistår med praktiske sider og håndterer billettinntekter, signaturer og koordinerer involverte personer.

Også prinsessens bror, kronprins Haakon, har et foretak, men bruker ikke tittelen for å promotere dette. Foretaket drifter gårdsbruket og håndterer utleieboligene på den store eiendommen i Asker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer