Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märthas bryllup til salgs

TRONDHEIM (Dagbladet): Nå skal prinsessebryllupet selges for hva det er verdt: De to annonsørene som betaler mest, får prege hele Trondheim under bryllupsfeiringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Norges ledende formidler av utendørsreklame, Clear Channel, som vil auksjonere bort sine mest sentrale reklameflater i bryllupsbyen til høystbydende.

- Riktig profil

- Vi sender ut invitasjoner til næringslivet i disse dager. Den som betaler mest, og som vi mener har riktig profil, får tilslaget, sier salgsdirektør Tom Wang til Dagbladet.

Utropsprisen er ifølge nettstedet Kampanje satt til 675000 kroner. Budfristen er i første omgang 13. februar, med mulighet for forlengelse. De to annonsørene som får tilslaget, får hver sin annonsepakke bestående av 80 reklameflater på Trondheim kommunes bymøbler (busskur, toaletter o.l.), 15 heldekorerte baksider og 15 sidefelt på Team Trafikks busser, samt 10- 14 reklameflater i NSBs eiendommer.

- Dere vil slå mynt på det kongelige bryllupet?

- Dette er å slå mynt på bryllupet i den forstand at vi ønsker å framstille utendørsreklame på en estetisk mer profesjonell måte enn før, sier Wang.

- Men med dette tjener dere mer penger enn før?

- Det vil vi, både på kort og lang sikt.

Ryddig

Wang mener det vil se mer ryddig ut med to dominerende sponsorer, og avviser at det blir for massivt og tar fokus fra brudeparet.

- Vi vil ha rett til å godkjenne det kreative uttrykket til annonsørene, slik at det står i stil med evenementet.

- Så det blir reklame med rojalt preg?

- Nei, det kan det ikke bli. Vi har ikke noe med den rojale utsmykningen å gjøre. Det står Slottet for.

- En annonsør som Club 4 får kanskje ikke tilslaget?

- Jeg kan garantere at det ikke blir Club 4, og ingen av deres underleverandører.

Hele Norges coronakart