Märthas kjæreste anklaget for trusler, trakassering og «svart magi»

Kjæresten til prinsesse Märtha Louise, Durek Verrett, og hans mannlige ekskjæreste ble i 2011 saksøkt for å trakassere og true med drap og svart magi.

AVVISER: Da Durek Verrett og ekskjæresten ble saksøkt av sin tidligere huseier, nektet de for alle anklagene og svarte med et motsøksmål. Saken endte i et forlik med leieboeren. Inneholdet i forliket er unntatt offentligheten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVVISER: Da Durek Verrett og ekskjæresten ble saksøkt av sin tidligere huseier, nektet de for alle anklagene og svarte med et motsøksmål. Saken endte i et forlik med leieboeren. Inneholdet i forliket er unntatt offentligheten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste, «sjaman» Durek Verrett, siden forholdet ble kjent. Verrett har måttet tåle en rekke kritiske spørsmål om sine påståtte evner og prinsesse Märtha Louise gikk mandag kveld hardt ut mot pressens dekning av paret under et foredrag i Stavanger.

Ifølge et søksmål fra 2011 skal Verrett har utnyttet sin rolle som spirituell rådgiver mot en tidligere huseier.

21. desember 2011 ble han saksøkt i Los Angeles av eieren av huset hvor både Verrett, den mannlige kjæresten til Verrett, en tredje mannlig leieboer og eieren av huset bodde.

Rettsdokumentene Dagbladet har gjennomgått strekker seg over en periode på halvannet år. De beskriver hvordan de fire i mars 2011 flyttet sammen i det som skulle være et «spirituelt fellesskap». I stedet skal det ha blitt noen svært konfliktfylte og stormfulle måneder i den luksuriøse boligen i de berømte Hollywood Hills.

Søksmålet fra huseieren førte til motsøksmål fra Verrett og ekskjæresten, der de nektet for de alvorlige anklagene. Saken endte med forlik mellom partene nesten halvannet år etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer