Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Märthas kjole solgt på Unicef-auksjon

Den gule kjolen med røde tulipanapplikasjoner som tilhørte prinsesse Märtha Louise, er nå solgt på auksjonen til inntekt for Unicefs arbeid i Nepal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kjolen gikk for 7.400 kroner, og det har vært enorm interesse for den. Jeg vet at auksjonsfirmaet har fått henvendelser også fra Danmark og Tyskland, forteller informasjons- og pressekontakt Kari Mette Gjertsen i Unicef til NTB.

Hun vet ikke hvem kjøperen er, siden alle bud er anonyme for Unicef.

Prinsessen bar kjolen i bryllupet til spanske kronprins Felipe da han giftet seg med Letizia Ortiz i sommer, og donerte den siden til Unicef.

VIP-losje

Det kommer stadig nye objekter inn til internettauksjonenz, som avsluttes 2. desember klokka 15.

Ole Gunnar Solskjærs VIP-losje på Old Trafford for å se fotballkampen mellom Manchester United og Tottenham 4. januar 2005, var i ettermiddag kommet opp i 23.000 kroner. Losjen har plass til seks personer og det blir servert en fire retters middag under kampen.

- Dette er et helt unikt tilbud som vanlige folk ikke kan kjøpe seg plass til ellers, sier Gjertsen.

Hun trekker også fram bildet «Gullungen » av kunstneren Espen Eiborg. Bildet er laget av olje og bladgull på lerret og er skapt direkte for Unicef i forbindelse med jubileumsauksjonen. Alle pengene som kommer inn, går til organisasjonens arbeid for barn i Nepal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media