Ms. Dynamite siktet for vold

Eksploderte og slo politikvinne i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): R&b og urban-stjernen Ms. Dynamite er siktet for å ha slått en politikvinne etter at hun ble arrestert etter bråk utenfor en nattklubb i London, melder Sky News.

Hun ble arrestert natt til i går etter at hun prøvde å komme seg inn igjen på klubben Paragon Lounge i Mayfair etter å ha blitt kastet ut for bråkete oppførsel. Da politiet ankom, sto hun og sparket i inngangsdøra på in-stedet.

Ms. Dynamite, hvis virkelige navn er Niomi McLean-Daley, var ute og feiret sin 25-årsdag sammen med broren Kingsley Daley, som på sin side ble arrestert og tiltalt for å ha hindret politiet i å gjøre jobben sin. Ei venninne ble arrestert for å ha forstyrret offentlig ro og orden.

Politiet sier sangeren ble voldelig mens hun var i forvaring, og slo en kvinnelig betjent. Ms. Dynamite skal ha slått politikvinnen i ansiktet og skadd nesa hennes.

Alle tre blir framstilt for retten på fredag.

Ms. Dynamite ble i 2002 den første svarte kvinnelige artisten som fikk Mercury-prisen, en pris som ble opprettet som et alternativ til den bransjedominerte Brit Awards og kan sammenliknes med den norske Alarmprisen.

KORT LUNTE: Ms. Dynamite, her under Live 8-konserten i London 2. juli i fjor.