Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

MTV digger Bergen

Etter en svært vellykket reportasjetur i helgen kan Nordens MTV-seere vente seg et hyllingsprogram om musikklivet i byen 17. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Produsent Niklas Ergardt i MTV Nordic er full av lovord og svært imponert over den avslappede og kreative atmosfæren blant musikerne i vestlandsbyen.

- Slik jeg ser det, er det et meget avslappet musikkmiljø her. Ingen beinhard, ødeleggende konkurranse. Det virker tvert imot som om hele miljøet bryr seg om hverandre, sier MTV-produsenten til Bergens Tidende.

I løpet av en hektisk helg har Ergardt rukket å filme en rekke artister, blant andre Poor Rich Ones, Kings Of Convenience, Sister Sonny, Röyksopp og Bjørn Torske.

- MTV Nordic skal starte et nytt show 17. november, der vi i hvert program skal studere nøye noe i Norden. Og første program skal enkelt og greit handle om Bergen og de utrolig mange bra musikerne som er dukket opp her i det siste, sier Ergardt.

- Men MTV er jo ikke alene om å mene dette. Vi har jo merket at andre medier fra Sverige, Storbritannia og andre for lengst har oppdaget musikkmiljøet i Bergen, sier Ergardt.

NTB

Hele Norges coronakart