MTV satser på «Matrix»

MTV har som kjent sin egen filmprisutdeling. Her deler de ut alternative filmpriser i morsomme kategorier som beste filmkyss og beste actionsekvens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen synes Oscar-utdelingen er noe stort tull, og foretrekker mer alternative filmutdeling. I MTV's prisdryss deles det ut priser til beste kyss, beste skurk, beste slåsskamp og beste filmduo. Det overrasker vel ingen når vi avslører at «Matrix» og Keanu Reeves er blant de nominerte.

Alternativt

Blant de nominerte finner vi få Oscar-filmer. American Beauty er nominert til to priser, mens både «Austin Powers:» og «Matrix» er nominert i hele seks klasser. Videre er ungdomsvarianten av «Farlige Forbindelser», «Cruel Intentions», nominert til 4 priser.

Keanu Reeves og Lawrence Fishburn er nominert i klassen beste slåsskamp, mens Sarah Michelle Gellars tungekyss med Selma Blair i «Cruel Intentions» er nominert i kategorien beste kyss. Her får de konkurranse fra Hilary Swank og Chloe Sevigny i «Boys Don't Cry»

Utdelingssermonien går på luften på MTV 8 juni. Vertinne for kvelden er Sarah Jessica Parker fra komi-serien «Sex in the City», som sendes på TV3 her i Norge

En komplett liste av de nominerte filmene finner du hos E!Online

NOMINERT: Keanu Reeves og Carrie Ann Moss kan glede seg over seks nominasjoner til «Matrix»