Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mubarak lagt inn på sykehus

Bare to dager etter han ble kalt inn til rettsslig høring.

SETT PÅ SYKEHUS: Eks-president Hosni Mubarak ble i dag sett på vei inn på et sykehus. Den angivelige innleggelsen skjer bare to dager etter at 82-åringen ble kalt inn til en rettslig høring. Foto: REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/SCANPIX
SETT PÅ SYKEHUS: Eks-president Hosni Mubarak ble i dag sett på vei inn på et sykehus. Den angivelige innleggelsen skjer bare to dager etter at 82-åringen ble kalt inn til en rettslig høring. Foto: REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den styrtede ekspresidenten i Egypt, Hosni Mubarak (82), ble i dag lagt inn på sykehus, ifølge den statlige avisa Al Ahram, melder Reuters.

Sykehusinnleggelsen skjer bare to dager etter at en statsadvokat kalte ham inn til en rettsslig høring i Kairo.

11. februar ble Mubarak tvunget til å gå av etter 30 år som president i Egypt. Søndag ble han kalt inn til møtet som en del av etterforskningen av drap av demonstranter under Egypt-opprøret og underslag av offentlige midler. Mubarak har hele tida nektet straffskyld.

Flere demonstranter møtte opp utenfor sykehuset da det ble kjent at Mubarak var der, melder nyhetsbyrået AP.

Blant annet hadde de med seg en plakat der det sto: «Her er slakteren».

AP melder at egyptisk TV har bekreftet innleggelsen. Mubarak møtte opp under strenge sikkerhetsforhold. Han steg ut av sine skuddsikre Mercedez og ble fulgt inn på sykehuset, omringet av sikkerhetspersonell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media