Muffy (11) ble funnet etter ni år

1700 kilometer fra stedet hun forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er nå ni år siden lille Muffy forsvant fra familien sin i Brisbane, Australia.

Nå er hun derimot kommet til rette, nesten 1700 kilometer fra stedet hun forsvant, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Se video over.

Da hun ble funnet var Muffy i dårlig forfatning, hun var full av loppebitt og hudsykdommer.

Sov på pappeske
Hun ble funnet sovende på en ødelagt pappeske i en bakgård i Melbourne etter at en anonym person ringte dyrebeskyttelsen.

Da dyrebeskyttelsen fikk tak i hunden ble de forbløffet over at hun hadde en mikrochip under pelsen. De bestemte seg for å forsøke å finne eierne.

- Det er utrolig at de opprinnelige eierne hadde satt en mikrochip på henne. Dette var slettes ikke vanlig for ni år siden, og det er utrolig at hun har klart å komme seg så langt hjemmefra, sier Tim Pilgrim fra dyrebeskyttelsen.

Lykkelig gjenforening
- Vi oppfordrer folk til å merke hundene sine på denne måten slik at vi kan få flere lykkelige slutter som denne.

Han sa at Muffy sannsynligvis bodde i huset i Melbourne i et år før etter at hun ble funnet som løshund, og at ingen vet hvor hun har vært de åtte andre årene.

Muffy får en flybillett hjem til Brisbane neste uke, og blir gjenforent med eierne som var svært lykkelige når de hørte at hunden endelig var funnet.

REDDET: Den 11 år gamle terrieren Muffy skal endelig gjenforenes med de opprinnelige eierne sine, etter ni år. Foto: AP Photo/News Ltd
REDDET: Den 11 år gamle terrieren Muffy skal endelig gjenforenes med de opprinnelige eierne sine, etter ni år. Foto: AP Photo/News Ltd Vis mer