Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Muggen bursdagsburger

Hans Gunnar Galåen (24) fikk brekninger da han så ned på hamburgeren han spiste på McDonalds i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På sin egen 24-årsdag fikk Hans Gunnar Galåen en lite hyggelig presang fra McDonalds da han stakk innom familierestauranten nederst i Karl Johan i Oslo. På McFeast-burgeren var brødet muggent.

Da Galåen åpner posen med den mugne burgeren og viser den fram for Dagbladet.no, slår en litt ekkel lukt opp i neseborene våre.

- Jeg var godt i gang med å spise da jeg kjente at det var noe med smaken. Da så jeg at det var en grønn flekk på hamburgerbrødet, sier Galåen til Dagbladet.no.

- Smaken var så sterk at jeg fikk brekninger da jeg skjønte at jeg hadde spist litt av muggen. Det var utrolig ekkelt, sier han.

Galåen gikk bort til betjeningen og viste fram det mugne burgerbrødet. Da fikk han beskjed om at de dagen før skulle ha kastet de brødene som var for gamle, og at han ikke var førstemann returnerte mugne brød.

- Jeg rakk ikke å bli sint, jeg ble bare sjokkert. Jeg fikk pengene tilbake, men jeg syns det var dårlig. Jeg vil ha en ordentlig unnskyldning, sier Galåen.

Han tok med seg hamburgeren ut fra restauranten, og skal oppsøkte McDonalds hovedkontor med burger i hånd. Der fikk han en uforbeholden beklagelse fra restaurantkjeden.

- Dessverre skal ikke dette skje, og dette er en svikt i rutinene våre. Vi har pratet med reatauranteieren og han har gått gjennom alt brødet de hadde i restauranten, uten at han fant flere brød med mugg på. Vi har likevel bestemt oss for å kaste alle brødene og bestille nye, sier kommunikasjonsdirektøren i McDonalds Norge, Margaret Brusletto til Dagbladet.no.

Hamburgerbrødenes normale holdbarhet er på 60 dager hvis de er nedfrosset.

- Fra og med nå stoler jeg ikke på McDonalds. De bør jo ha et bedre kvalitetssystem. Når jeg så hva som lå på burgeren ble jeg ordentlig kvalm og fikk brekninger, sier Galåen.

- Det var min siste McDonalds, sier han.

Som plaster på såret fikk Galåen fire gavekort på store menyer hos McDonalds.

- De går nok som gaver til vennene mine. Det er ikke noe jeg kommer til å bruke, sier Galåen.

MUGGEN BURSDAG: Hans Gunnar Galåen (24) fikk en lei overraskelse da han bestilte en McFeast-hamburge på McDonalds i Oslo. Hamburgerbrødet var muggent.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling