Mulig drap i Stavanger

En mann i begynnelsen av 40-årene ble funnet død i et bolighus i Stavanger i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet død i Tanke Svilandsgate 11 i Stavanger sentrum fredag formiddag. Legen som undersøkte mannen, fant grunn til å varsle politiet.

- Vi er ikke sikre på hva som er skjedd. Omstendighetene på stedet gjorde legen usikker på dødsårsaken. Vi rådførte oss med flere leger og Kripos, og bestemte oss for å etterforske dødsfallet som mistenkelig, opplyste politistasjonssjef Henry Ove Berg på en pressekonferanse fredag kveld.

Avhør

Mannen som bor i huset, var ikke til stede da dødsfallet ble oppdaget fredag. To andre personer bodde også midlertidig i huset. Mannen ble funnet av flere personer, men Berg vil ikke si noe om hvem disse personene er.

- Vi har valgt å ta inn tre personer til avhør som vitner, sier Berg. Han vil ikke opplyse om de to som bodde der midlertidig er blant disse vitnene. Til sammen er sju personer avhørt.

Stavanger-politiet vil heller ikke opplyse hvorfor dødsfallet etterforskes som mistenkelig. Kripos skal bistå i etterforskningen, dels på grunn av den store arbeidsmengden hos politiet i Stavanger.

- Vi har ganske mye å gjøre med mange andre saker, forklarer Berg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.