- Mulig han aldri blir avhørt

Tromsø-politiet tilbakeholdne med tilstanden til trippeldrapssiktet.

NYE OPPLYSNINGER: Stasjonssjef Kurt Pettersen ved tromsøpolitiet kunne sammen med resten av etterforskningsledelsen gi litt mer informasjon om trippeldrapet i dag. Foto: BJØRN LANGSEM
NYE OPPLYSNINGER: Stasjonssjef Kurt Pettersen ved tromsøpolitiet kunne sammen med resten av etterforskningsledelsen gi litt mer informasjon om trippeldrapet i dag. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ/OSLO (Dagbladet.no): Politiet i Tromsø holdt i ettermiddag en pressekonferanse i trippeldrapsaken hvor Ragna Elida Christensen (61), Linda Anett Hansen (35) og Ole-Roger Olsen (44) ble funnet drept i en villa Tomasjordvegen i Tromsdalen.

- Hendelsen har funnet sted natt til, eller tidlig morgen søndag, sier stasjonssjef Einar Pedersen ved Tromsø Politistasjon.

- Tegn til kampSiktede bodde i en hybelseksjon av boligen, som er atskilt fra hovedseksjonen med ei dør.

- Spor tyder på at gjerningsmannen har brutt opp døra som skiller utleiehybelen fra hoveddelen av huset, sier Pedersen.

Ragna Elida Christensen (61) ble funnet på stua og ekteparet Linda Anett Hansen (35) og Ole-Roger Olsen (44) ble funnet på et soverom, utenfor sengen, på hver sin side.

På soverommet var det tegn til kamp. Det var det ikke i stua. Politiet vet ennå ikke i hvilken rekkefølge drapshandlingene fant sted.

- Vi vet ikke noe om rekkefølgen, om hvem som har blitt angrepet først og sist her, sier Pedersen.- Et sentralt spørsmål er å finne gjeringstidspunktet. I den forbindelsene vil vi gå gjennom elektroniske spor, sier Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer