Mulig hopper var soltilbeder

Politiet rykket ut til solskinnshistore.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politi og brannvesen rykket i dag ut til Akersgata 1 der en mann var observert på taket, 8 etasjer opp. Det ble antatt at mannen hadde planer om å hoppe, men da politiet kom fram viste det seg at mannen kun nøt det fine været i hovedstaden.

- Han har forklart at han bare ville nyte utsikten og sola, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Heidi Benham Grundstad til Dagbladet.no.

- Og det er jo lov, sier hun.

Hun forteller at mannen kom villig ned og legitimerte seg.

- Det er ikke godt å vite hva noen gjør på et tak. Vi må jo sjekke, men dette endte godt, sier hun.

Godværet blir

Det blir ikke siste dagen  den solglade takklatreren kan nyte finværet.  1. mai har vært en solskinnshistorie over det meste av Sør-Norge, og godværet ser ut til å holde seg resten av uka.

- Det gode været vil holde seg over hele Sør-Norge fram til lørdag. Temperaturen kan komme opp i 20. grader mange steder, forteller vakthavende meteorolog på Blindern John Smits.

Folk i nord er ikke så heldige. Her er det meldt kaldere vær og en del byger.

- Det vil ikke regne over hele området hele tiden, men være spredte byger. Litt mindre i Finnmark og Møre og Romsdal. Til gjengjeld kommer nedbøren i Finnmark som snø, hvis den kommer, sier Smits.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer