Mulig ny leteaksjon etter Tom Halvorsen

Politiet utelukker ikke ny leting etter Tom Halvorsen etter helgens resultatløse leteaksjon. Politiet har planene klare for ny leting etter 18-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet kan ikke si når en ny leteaksjon vil bli igangsatt.

- Vi har planer og ny strategi for hvordan vi skal håndtere denne saken. Men jeg kan ikke si nøyaktig når det blir ny leting, sier politiavdelingssjef Olaus Østebø ved Stavanger-politiet.

På bakgrunn av siktedes forklaringer mener politiet det er overveiende sannsynlig at Halvorsen ligger i sjøen utenfor Tananger. Siktede har selv forklart at han dro ut med et lik i båten, sier Østebø.

I helgen ble etterforskningen av Tom Halvorsen-saken satt drastisk tilbake etter at det ble klart at 18-åringen ikke ligger på det stedet hvor erfarne dykkere påstår de har sett ham. Fartøyet fra oljeselskapet Phillips og to profesjonelle dykkeselskap avsluttet søndag letingen etter å ha lett etter gutten med avansert utstyr i nærmere ti timer.

Tom Halvorsen forsvant fra Tananger natt til 1. mai. En 24 år gammel mann som har tilstått å ha drept 18-åringen, er siktet for forsettlig drap i saken. Mannen sitter varetektsfengslet for to uker med brev- og besøksforbud. I tillegg er tre menn siktet for etterfølgende bistand for å skjule spor.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer