Mulige spor etter savnet 6-åring

Familien var på søndagstur, da gutten deres plutselig var borte. I fem minusgrader søker store letemannskaper etter gutten. Det er funnet mulige spor i morgentimene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har funnet spor som kan stamme fra 6-åringen, forteller Erik Haugevik, politiavdelingssjef ved Arendal politidistrikt. Sporene tilsvarer en 6-årings størrelse og er funnet utenfor stien i et område der det er unaturlig å gå. Det er ingen spor etter voksne føtter ved siden av.

- Det er vanskelig å følge sporene fordi det bare er flekker av snø i skogområdet, forteller Haugevik til Dagbladet :på nettet.

Skogsvei

Foreldrene meldte gutten sin savnet til politiet i 16.40-tida i går. Familien var på søndagstur, da gutten deres plutselig var borte.

- De gikk på en skogsvei. På et eller annet tidspunkt har gutten kommet seg på utsiden av veien, og blitt borte. Det er fort å bli borte her, sier politiavdelingssjef Haugevik.

Leter

Over 200 personer fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret være satt inn i søket etter gutten. Tre politihunder og et helikopter med varmesøkende kamera lette i hele natt etter seksåringen. Søket foregår over det 5 kvadratkilometer store skogområdet Granestua nord for Arendal.