FÅR BLI I OSLO:  Mulla Krekar trenger ikke dra til Kyrksæterøra i påvente av ankesaken. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FÅR BLI I OSLO: Mulla Krekar trenger ikke dra til Kyrksæterøra i påvente av ankesaken. Foto Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Mulla Krekar får bli i Oslo

Det har Oslo tingrett bestemt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo tingrett har bestemt at Mulla Krekar slipper å tvangsflyttes til Kyrksæterøra i påvente av at anken behandles i Borgarting lagmannsrett. Det melder TV2.

I en pressemelding fra Oslo tingrett heter det:

«Tingretten har under noko tvil kome til at Oslo politidistrikt sitt vedtak står seg, og det vil vere ei ikkje lita ulempe for Faraj (mulla Krekar journ. anm.) dersom han flytter til Kyrkjesæterøra før lagmannsretten har teke stilling til anken, og lagmannsretten etter det skulle kome til at anken fører fram».

Tingretten viser også til at det ikke vil ta lang tid før lagmannsretten tar stilling til anken. Dermed blir det gitt oppsettende virkning for tingrettens avgjørelse i går. Oslo tingrett falt ned på at mulla Krekar kan tvangsflyttes til Kyrksæterøra i Hemne kommune i Sør-Trøndelag.