Mulla Krekar gikk amok mot TV 2-team

Gikk fysisk til angrep mot kameramann.

HER ANGRIPER KREKAR  : mulla Krekar gikk til angrep mot TV 2s team i Oslo-lokalene i kveld. Her slår han til kameraet til kameramannen. Faksimile: gjengitt med tillatelse av TV2.
HER ANGRIPER KREKAR : mulla Krekar gikk til angrep mot TV 2s team i Oslo-lokalene i kveld. Her slår han til kameraet til kameramannen. Faksimile: gjengitt med tillatelse av TV2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Mulla Krekar gikk amok mot TV 2-team på TV 2-huset i kveld», twitrer TV 2-reporter Jens Christian Nørve i kveld.

Etter det Dagbladet erfarer angrep mullaen TV 2s team i forbindelse med et intervju som ble gjort i TV 2s lokaler i Karl Johans gate i Oslo sentrum. Mulla Krekar var der for å gjøre et intervju med TV-kanalen Al Jazeera, etter at han tidligere i dag ble dømt for drapstrusler.

- Ja, jeg kan bekrefte at det har vært tumulter her i kveld. Det er alt jeg kan si. Du får ta resten med sjefene mine, sier TV2-fotografen til Dagbladet.

Det var da mulla Krekar var på vei ut at dramaet utspant seg. TV 2s reporter spør da om han vil gi en uttalelse i forbindelse med dommen mot ham, som falt i dag.Se videoklippet hos TV 2 her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer