Muselort til frokost!

Hun trodde det var frø, for så å oppdage at krydderet på brødskiva og egget var muselort. Men frokosten smakte, den. Musene, derimot, begynte å bli plagsomt mange.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det noe spesielle krydderet var bare en bieffekt av Malene Samuelsens (52) sommerdrama. Klesdesigneren bor i California, men kommer hver sommer hjem til fedrelandet og oldefarens 150 år gamle hus på Jessøya i Tvedestrand. Den enslige kvinnen trives med å feriere alene. Men denne sommeren ble hun ønsket velkommen av flere bataljoner av smågnagere.

555 mus har til nå bukket under for hennes fire feller. Hvor mange de ubudne gjestene er - der de kravler i kjeller, vegger, loft og tak - har hun ikke begrep om. Kanskje 1000? Kanskje fler?

Musekjendis

- Det var ikke på denne måten jeg hadde tenkt å bli kjendis, ler hun i telefonrøret fra øya si i Tvedestrand. For etter Agderpostens oppslag «Har fanget 550 mus... men marerittet bare fortsetter», skulle «alle» plutselig intervjue Malene - agurktid som det er. Til slutt overlot hun dem til telefonsvareren. Så altfor skremt virker hun så langt fra å være. Hun har alltid syntes de pelskledde små har vært så søte.

Senga full av mus

- Én natt var de over hele senga. De krøp over halsen, fjeset og panna. Ikke øynene og munnen, altså. Men Gud, jeg satte meg opp og slo lyset på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer