Musikklærer trøster Rybak etter feletabbe

Men minner om at det er steingulv i kirken der Alexander skal spille i kveld.

MISTET FELEN: Alexander Rybak (23) var førstemann ut til å opptre under Nobelkonserten i går. Like etter at han hadde startet, mistet han felen i gulvet. Foto: Eirik Helland Urke
MISTET FELEN: Alexander Rybak (23) var førstemann ut til å opptre under Nobelkonserten i går. Like etter at han hadde startet, mistet han felen i gulvet. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Under nobelkonserten i går var Alexander Rybak førstemann ut og fremførte Grand Prix-låta «Fairytale». Helt i starten av sangen klarte han å miste felen i gulvet.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg mistet den bare. Da jeg fikk hentet meg inn igjen, oppdaget seg at det låt fryktelig surt, sier Rybak til VG.

- Var en ulykkeRektor på Barratt Due musikkinstitutt kommer med noen trøstende ord til sin tidligere student:

- Dette er sånt som skjer, det er ikke noe å tenke på. Alle vet at man må ta sjanser som artist. Men dette var en ulykke, og det går fint, sier Stephan Barrat-Due, til Dagbladet.Rybak har vært elev på skolen i ti år, derfor kjenner Barratt-Due ham godt. Nå har Rybak permisjon fra bachelorstudier på instituttet for å dyrke musikkarrieren.

Ifølge Rybak var det nervøsiteten som tok ham i går.

Aldri før hørt om felemistBaratt-Due sier han aldri har hørt om noen som har mistet fiolinen under en stort konsert før.- Å miste fiolinen er det verste som kan skje. Da vil den etter all sannsynlighet bli ustemt, og i verste fall bli helt ødelagt. Jeg vil berømme Alexander for at han klarte å fullføre konserten, sier Barratt-Due til Dagbladet.Han legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer