Musk med nye «pedo»-anklager mot grottedykker. Nå blir han saksøkt

- Slutt å forsvare denne barnevoldtektsmannen, raser Tesla-sjefen i e-post.

FILE PHOTO: SpaceX founder Elon Musk pauses at a press conference following the first launch of a SpaceX Falcon Heavy rocket at the Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida, U.S., February 6, 2018. REUTERS/Joe Skipper/File Photo
FILE PHOTO: SpaceX founder Elon Musk pauses at a press conference following the first launch of a SpaceX Falcon Heavy rocket at the Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida, U.S., February 6, 2018. REUTERS/Joe Skipper/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tesla-gründer Elon Musk har vært i svært hardt vær etter at han i juli kalte en av grottedykkerne som reddet det thailandske fotballaget fra Tham Luang-grotta for «pedo».

Uttalte seg negativt om Musk-ubåt

Musks voldsomme angrep mot grottedykkeren kom etter at dykkeren Vernon Unsworth hadde uttalt seg ganske negativt om miniubåten Musk sendte ned til Thailand i håp om at den kunne bidra under redningsarbeidet.

Miniubåten ble aldri brukt. I etterkant kalte Unsworth det hele et PR-stunt, sa at Musk «kan stikke ubåten der det gjør vondt» og at det «var ingen sjanse for at det kom til å fungere».

Det fikk det til å koke for Musk, som fulgte opp med følgende angrep på Unsworth:

«Vet du hva, du trenger ikke vise videoen. Vi skal få en av miniubåtene til å gå hele veien til grotte fem, null problem. Sorry, 'pedo-fyr', du ba om det», skrev Musk på Twitter.

En rekke Twitter-brukere reagerte, men Musk sto på sitt, og sa at han «veddet på» at det var sant, med henvisning til sine egne pedofili-anklager.

Beklager, men beklager ikke

Men etter at Unsworth hadde truet Tesla-sjefen med et søksmål, beklaget Musk. Han sa han var sint fordi Unsworth hadde kommet med flere usannheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer