Mye fyll og spetakkel natt til 17. mai

Politiet over hele landet har hatt nok å gjøre med fulle folk natt til 17. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landets fyllearrester har blitt godt besøkt i løpet av natt til 17. mai, og politifolk over hele landet har hatt sin fulle hyre med å stoppe promillekjøring, dempe festbråk og kjøre overstadig berusede personer enten hjem eller rett til fyllearresten.

- Det har vært en travel natt for politiet med mye fyll og ordensforstyrrelser. Det har vært mye politi i Bergen sentrum i natt og med det slapp vi de alvorlige voldsepisodene, opplyser Terje Hilland, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt til NTB.

Slagsmål I Stavanger ble en 23-åring satt i arresten etter å ha slått til en 19 år gammel jente og en 20 år gammel mann på torget. De to ble ikke alvorlig skadd, men 23-åringen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

På Bryne ble en beruset 19-åring funnet forslått og med knekt tann, men politiet har ikke pågrepet noen for forholdet. Også i Sandnes ble en ung mann utsatt for vold og kjørt til legevakten for kontroll. I denne saken er en 22-åring pågrepet.

I Mo i Rana skal en mann ha blitt slått ned av en gjeng med ungdommer litt etter klokken tre. Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer