Flere trafikkulykker:

Mye kø og underkjølt regn

En rekke trafikkulykker har preget trafikkbilde på norske veier torsdag ettermiddag. Én person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter kollisjon mellom lastebil og personbil.

KAOS: På flere av veiene i Åsane er det mye kø på sideveier etter at en bil kjørte i autovernet på E39. Foto: Statens Vegvesens webkamera
KAOS: På flere av veiene i Åsane er det mye kø på sideveier etter at en bil kjørte i autovernet på E39. Foto: Statens Vegvesens webkamera Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag har politiet flere ganger varslet om mye kø og trafikkaos på norske veier. Flere steder meldes det også om glatte veier og underkjølt regn.

Klokka 18:00: Politiet i sør-vest rykker ut til trafikkuhell i en rundkjøring i Bekkefaret i Stavanger. En bil skal ha kjørt inn i siden på den andre.

Trafikken flyter greit på stedet, ifølge politiet.

Klokka 17:04: Oslo politidistrikt melder nok en gang om trafikale problemer på E18 ved Lysaker i Bærum torsdag ettermiddag.

Ifølge politiet er det én kassebil med to personer involvert, og ulykka har skjedd ved Lysakerlokket inngående. Skadeomfanget er ukjent.

- Trafikken går tregt i begge retninger, skriver politiet.

Vegtrafikksentralen melder at venstre og midtre felt er stengt i retning Drammen, og midtre felt er stengt retning Oslo.

- Forsinkelser må påregnes, skriver de på Twitter.

Trafikkoperatør Christofa Kei-Nilsen sier til Dagbladet at det en periode har vært full stopp etter ulykka, men at ett felt nå er åpnet.

- Akkurat nå går det veldig sakte ved Lysaker. Nødetatene er på stedet, og så fort det er ryddet vil det nok flyte ganske greit.

Like før klokka 19 er veien ryddet og åpnet for normal ferdsel.

Klokka 16:52: Vest politidistrikt meldte om trafikale problemer etter en trafikkulykke på E39 ved Hylkje torsdag ettermiddag.

Ifølge politiet var det en bil som har kjørt i autovernet. Det er trolig ikke snakk om personskade.

Ulykka førte til trafikale problemer, og ett felt ble stengt, opplyste Vegtrafikksentralen vest til Bergensavisen.

- Det er mye kø i begge retninger. Køen står til Nordhordlandsbroen og mot Vågsbotn i Åsane, sa trafikkoperatør Stian Hodnekvam til avisa klokka 16.40.

Klokka 17.07 skriver Vegtrafikksentralen på Twitter at bilen er fraktet vekk og veien gjenåpnet.

Det skal likevel også ha bygd seg opp kø på flere sideveier som følge av ulykka, skriver Bergensavisa.

Klokka 16:46:

Trøndelag politidistrikt har rykket ut til en trafikkulykke på E39 i Heim. Det skal være personskade og flere kjøretøy involvert, skriver politiet.

I en oppdatering skriver politiet at én person er hardt skadd og at luftambulanse er på vei til stedet.

- Det er en front-mot-front-ulykke mellom en lastebil og personbil. Personbiler har store materielle skader, opplyser operasjonsleder Håvard Høyem til Dagbladet.

To andre biler er også involvert i ulykka, men har trolig kjørt inn i de to andre kjøretøyene. Personene i disse bilene skal ikke ha alvorlige skader.

- Det er føreren av den første personbilen som er hardt skadd, han vil fraktes i ambulanse og så videre i luftambulanse til St. Olavs, sier Høyem.

Han forteller at det er svært glatt og 90-sone på stedet.

Klokka 17.29 skriver Vegtrafikksentralen at E39 er stengt etter ulykka

Klokka 15:58: Politiet i Agder meldte at et vogntog har fått stans på E18 østgående ved Haumyrheitunnelen i Kristiansand. Hendelsen skal ha skapt trafikale problemer.

Klokka 15:45: På E18 utgående ved Lysaker i Bærum var to biler involvert i en trafikkulykke. Det ble ikke meldt om personskade, men politiet advarte om trafikkaos og omtrent full stans.

Klokka 15:39: En personbil har stanset på E6 utgående fra Oslo mellom Lamberseter og Abdilsø, skriver politiet på Twitter. Politiet meldte om mye kø på stedet.

Like før halv fem var bilen fjernet og veien åpnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer