Kollen

- Mye menneskebæsj

Mangelen på toalett skaper et lite hyggelig syn for dem som benytter seg av marka etter folkefesten i Kollen.

FOLKEFEST: Folkefest ble det i år, til tross for coronaviruset. Men store menneskemengder uten toalett fører til et lite hyggelig syn for andre som benytter seg av marka. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
FOLKEFEST: Folkefest ble det i år, til tross for coronaviruset. Men store menneskemengder uten toalett fører til et lite hyggelig syn for andre som benytter seg av marka. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som tidligere år ble det folkefest i Kollen denne lørdagen. Therese Johaug måtte se seg slått av svenske Frida Karlsson på tremila, men også Oslo kommune, arrangøren og helsemyndighetene måtte også se seg slått av ivrige publikummere og festdeltakere.

Det var mange som valgte å trosse rådene om å ikke møte opp på grunn av fare for coronasmitte. Politiet i Oslo reagerte også sterkt på den store mengden unge og mindreårige som befant seg i marka, mange så beruset at de ikke klarte å ta vare på seg selv.

- Det er flere steder som er beskrevet som utesteder med overstadig berusede unge mennesker, sa operasjonsleder Tore Solberg til Dagbladet.

Rett før tremila var ferdig fortalte Solberg at mange var så fulle at politiet tvilte på at de kunne ta seg ned fra marka på egen hånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer