- Mye omsorg og kjærlighet

Sofie Røger, Sol Larsen og Selma Næss fikk oppleve det sterke samholdet da de gikk i rosetoget til Oslo tingrett i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre 17 år gamle jentene fikk full forståelse da de sendte en melding til lærerne for å spørre om fri fra skolen. De ville stå og gå sammen med alle de andre som ville vise omtanke for de mange som ble drept og skadet 22. juli i fjor.

- Helt fantastisk - Vi har fulgt med på oppfordringene på Facebookgruppen, til å samles på Youngstorget for å synge «Barn av regnbuen». Det ble så sterkt med så mange som møtte opp, sier Sofie Røger.

- Vi har fått vite at det kanskje var 40 000 mennesker på Youngstorget. Det er helt fantastisk at så mange vil stå sammen mot det grusomme vi har opplevd. Vi sang med dem, sier Sol Larsen.

- På denne måten klarte vi å vise vår kjærlighet og omtanke for alle de som ble rammet av terrorangrepet. Det er kjempeviktig, sier Selma Næss.

Glemmer aldri To av jentene  er medlemmer i Auf, den tredje er Arbeiderparti-sympatisør, som hun sier. De vil aldri glemme denne dagen, da så store deler av Oslo sang av full røst for å fortelle at sangen «Barn av regnbuen» har en betydning som ikke skal tukles med av noen, aller minst Anders Behring Breivik.

- Vi var samlet utenfor Oslo tinghus for og sang om og om igjen i 15 minutter, før trikkene kom kjørende, sier de tre venninnene.