Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Myhre blir i Birmingham

Den norske landslagskeeperen Thomas Myhre har skrevet under en forlengelse av utlånsavtalen med 1. divisjonsklubben Birmingham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det betyr at Everton-keeperen kan spille i playoff-semifinalene mot Barnsley.

Ingen av Birminghams keepere er funnet skadefrie ennå, og dermed får klubben forlenge kontrakten med 26-åringen. Den ene har kastet gipsen på tommelen, men har ikke begynt å trene ennå. Likevel må Myhre fremdeles gå på ukeskontrakter. Årsaken til det er at Birmingham fikk dispensasjon til å hente ham etter overgangsfristen siden alle keeperne deres er skadd.

Det er lite som tyder på at noen av dem blir skadefrie nok til å spille for Birmingham i opprykkskvalifiseringen.

Myhre stiller dermed i buret mot Barnsley 13. og 18. mai, men i en eventuell finale må han få godkjent leieavtalen på ny. Da skal en lege oppnevnt av Englands fotballforbund (FA) vurdere skadesituasjonen i klubben en gang til.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling