Myhre gliste bredest

John Arne Riise skjønte ingenting da han gikk bort for å gratulere Thomas Myhre etter 2- 0-tapet for Charlton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  John Arne forsto ikke hvordan de kunne tape kampen. Det var spesielt, for Liverpool kontrollerte alt i første omgang. Det var veldig flatterende at vi ledet 2-0 til pause, sier Thomas Myhre til Dagbladet.

I går drev han Fernando Morientes til fortvilelse da Liverpool jaktet febrilsk på redusering. Charlton ledet 2- 0 da Xabo Alonso og Djibril Cisse kombinerte strålende. Ballen gikk til Fernando Morientes - som nok trodde han hadde scoret i det kanonen forlot høyrefoten hans.

Sikkert kort

Men det er ikke uten grunn at Charlton-keeperen på kort tid er blitt et av manager Alan Curbishleys sikreste kort. Med et fantomsprang fikk nordmannen bokset ballen ut til corner. Nordmannen ble sjelden satt på de store prøvene, men på alle engelske nettsider ble Myhre hyllet for redningen i kampreferatene. Sky Sports kalte Myhre «superb», Charltons egen hjemmeside brukte ordet «brilliant».

-  Den var brukbar den. Det er godt å kunne bidra, sier Myhre.

Myhre sto sin 10. kamp på rad siden han overtok keeperplassen fra Stephan Anderson - og har ikke sluppet inn mål hjemme på the Valley siden 2. juledag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer