Myndighetene i USA nedringt av folk som så mystisk lys over Stillehavet

Viste seg å være rakettoppskyting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et mystisk lys på nattehimmelen lørdag skapte redsel og spekulasjoner over store deler av Californias kyst.

Se video øverst i saken.

Store spekulasjoner I løpet av få minutter dukket det opp store mengder med bilder og videoklipp på sosiale medier, hvor flere spekulerte i om de fikk besøk fra verdensrommet.

«Det er en UFO i Los Angeles. Jeg er så spent. Jeg er så klar», tvitret Shane Dawson, som er kjent for sine YouTube-videoer.

Kardashian-klanen fikk også med seg lyset.


«Khloé og jeg blir livredde av denne UFO-situasjonen, skrev Kendall Jenner på Twitter.

Andre spekulerte i om fenomenet var en komet eller en atombombe.

Myndighetene nedringt Ifølge avisa San Diego Union-Tribune var lysstripen over himmelen synlig helt til Nevada og Arizona.

Stjernekikkere på observatoriet Griffith Observatory i Los Angeles melder om at lyset var synlig i ti minutter.

Det ble også slått alarm til myndighetene, som melder om at de ble nedringt av flere hundre folk som så det underlige blå lyset.

Viste seg å være rakett Litt senere på kvelden sendte marinen ut en kunngjøring om at de hadde foretatt en testoppskyting av en Trident-rakett fra ubåten USS Kentucky.


Allerede på fredag advarte det amerikanske luftfartstilsynet, Federal Aviation Administration (FAA), om at nattflyvninger til og fra Los Angeles internasjonale lufthavn ikke kunne gjennomføres over en del av Stillehavet vest for flyplassen.

Det meldte blant annet nyhetsbyrået Reuters.