Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Myndighetene sier faren ikke taklet at sønnen var homofil. Skjøt og drepte ham med hagle

Faren siktet for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 69 år gammel mann, bosatt i Los Angeles, er siktet for drapet på sin 29 år gamle sønn. Det melder nyhetsbyrået Associated Press. Bakgrunnen for drapet skal ha vært at sønnen var homofil, ifølge påtalemyndighetene.

29-åringen ble funnet skutt utenfor familiens hjem denne uka, og faren er nå siktet for hatkriminalitet. Drapsvåpenet skal være et haglegevær.

Også moren drept Også moren i familien, en 68 år gammel kvinne, ble funnet drept i huset. Kvinnen hadde blitt knivstukket en rekke ganger, og politiets etterforskere jobber nå med å finne ut hvem som drepte henne.

Faren hevder at han drepte sønnen i selvforsvar etter at han fant liket av sin kone, men påtalemyndighethene forteller en annen historie.

- Offeret ble drept på grunn av sin seksuelle orientering, og på grunn av den siktedes holdninger til slike miljøer, heter det i en uttalelse fra påtalemyndighetene. De hevdet videre at faren gjentatte ganger hadde truet sin sønn på livet på grunn av liknende årsaker.

- Familietragedie Mike Lopez, talsmann for politiet i Los Angeles, forteller at faren kom med uttalelser etter pågripelsen som gjør at de tror han er skyldig.

- Han hevdet at sønnen var bevæpnet med en kniv, men vi fant ingen kniv på åstedet. Dette er en grusom familietragedie, sier Lopez.

Grec Bruce, betjent i Los Angeles-politiet, forteller at han kjente til familien. Sønnen hadde benyttet seg av en leilighet som lå i forbindelse med familiens hjem, men foreldrene hadde planer om å selge huset og kaste ham ut. 

- Flere av våre betjenter var involvert i prosessen med å få ham fjernet fra eiendommen, sier Bruce.

Dersom faren blir dømt for drapet, risikerer han livstid bak lås og slå.

Hele Norges coronakart