SLO ALARM OM BAGASJE: Da to flyplass-medarbeidere skulle frakte bagasje fra et fly fra Moskva og inn på Arlanda i kveld, ble de møtt med en sterk lukt. Nå undersøkes bagasjen av politiet. Foto: © Tore Sandahl / Samfoto
SLO ALARM OM BAGASJE: Da to flyplass-medarbeidere skulle frakte bagasje fra et fly fra Moskva og inn på Arlanda i kveld, ble de møtt med en sterk lukt. Nå undersøkes bagasjen av politiet. Foto: © Tore Sandahl / SamfotoVis mer

Mystisk bagasje ble undersøkt på Arlanda. Politiet fant parfyme

En skarp lukt fra en koffert fra Moskva møtte flyplass-personalet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da et fly fra Moskva landet på Arlanda ved 19-tida onsdag kveld, ble det slått alarm.

Da flyplass-medarbeiderne skulle hente bagasjen ut fra flyet og inn på flyplassen ble de møtt med en sterk lukt.

Det skriver den svenske avisa Expressen.

- Redningstjenesten ble tilkalt, og containeren ble fraktet bort fra gate-området for at det skulle avgjøres hvor lukten kom fra, sier pressekontakt ved Swedavias pressetjeneste til avisa.

Rett før midnatt ble det bekreftet at det var parfyme som utløste dramaet.

- Vi kan konstatere at det er parfyme som har lekket ut, sier Maria Vickholm ved politiet på Arlanda.

De to medarbeiderne som oppdaget lukta har i etterkant hostet og hatt hodeverk, og har derfor blitt undersøkt av sykehuspersonell, skriver avisa.

Lasten har de siste timene blitt undersøkt av redningstjeneste og politi. Klokka 22.30 fant personalet kofferten lukta kom fra, og har også lokalisert bagasjens eier.

- Vi har mistanke om at det er en type organisk løsningsmiddel, sier Magnus Andersson fra politiet til avisa, og forteller videre at eieren skal ha forklart at han importerer parfymeekstrakt, og at det er det som er årsaken til lukta.