Mystisk bilde inn i rå maktkamp

Noen dager etter husbråket begynte bildet av det kjærlige paret å sirkulere. Nå står Boris Johnson og samboeren i en storm hvor anklager om «iscenesettelse» hagler.

«ISCENESATT»: Britiske tabloidaviser hevder at dette bildet, som viser Boris Johnson og kjæresten Carrie Symonds, er iscenesatt. De setter det i sammenheng med forrige ukes husbråk i parets hjem, da politiet ble tilkalt til stedet. Foto: Ukjent
«ISCENESATT»: Britiske tabloidaviser hevder at dette bildet, som viser Boris Johnson og kjæresten Carrie Symonds, er iscenesatt. De setter det i sammenheng med forrige ukes husbråk i parets hjem, da politiet ble tilkalt til stedet. Foto: Ukjent Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han står midt i en rå maktkamp om å bli De konservatives neste partileder, og dermed statsminister i Storbritannia. Derfor var nok det siste Boris Johnson (55), brexit-general, tidligere London-ordfører og tidligere utenriksminister, trengte, negativ pressedekning om hans samboerskap med 31 år gamle Carrie Symonds.

Men det var nøyaktig det som skjedde fredag, etter at London-politiet ble tilkalt til adressen hvor Johnson og Symonds bor etter å ha fått flere meldinger fra naboene om høylytt krangling og skrik.

Britisk tabloidpresse mener å vite at det ikke er første gang paret har vært i høylytte og opphetede krangler de siste ukene.

Det var for å unngå flere slike overskrifter at britisk presse mener at paret har iscenesatt et mystisk bilde, som viser Johnson og Symonds som ser kjærlig inn i hverandres øyne.

Bildet begynte å sirkulere på nettet i helga.

«Iscenesatt»

En rekke medier, deriblant Mirror og Telegraph, mener bildet er iscenesatt, uten at de kan dokumentere påstanden.

Tidspunktet for publiseringen og at bildet har ukjent opphavsperson, er to av tingene som taler for en slik teori, mener tabloidavisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer