Mystisk funn var parykk

Finneren trodde det var menneskehår. Nå har politiet fått svaret.

Langvannet: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien like ved Langvannet i oktober 2018. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Langvannet: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien like ved Langvannet i oktober 2018. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gårsdagens funn ved Langvannet stammer ikke fra et menneske. Det opplyser politiet til Dagbladet.

Langvannet ligger like ved Sloraveien 4, hvor Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31. oktober 2018.

- Materialet som ble funnet ved Langvannet i går viser seg å stamme fra en parykk, skriver politiinspektør Gjermund Hanssen i en e-post til Dagbladet.

LETER: Kaj Berger har ikke klart å legge bak seg det han fant på fisketur i Setten. Han er blant dem som har sendt inn tips til politiet i Lørenskog-forsvinningen. Laget av Øistein Monsen og Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Glad for tips

Det er per nå ingen kjent knytning til Lørenskog-saken, legger Hanssen til. Politiet setter likevel pris på at det fremdeles kommer inn tips i saken.

- Politiet er generelt fortsatt interessert i informasjon og tips fra publikum, og vi er derfor glade for at vi ble varslet om dette funnet i går, opplyser Hanssen.

Det var onsdag formiddag at avisa Romerikes Blads fotograf, Vidar Sandnes, gjorde funnet ved Langvannet.

- Jeg vet ikke hva det var, men tanken på at det var menneskehår, slo meg, sa Sandnes til RB.

Satte i gang undersøkelser

Politiet bekreftet onsdag at de satte i gang undersøkelser etter funnet av det som ble beskrevet som et uidentifisert materiale.

- På bakgrunn av meldingen iverksetter politiet sikring, og videre undersøkelser av materialet. Det er foreløpig for tidlig å si noe mer om hva materialet er, og om funnet kan settes i sammenheng med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning, sa politiinspektør Hanssen onsdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer