Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Mystisk» kvinne slettet kundenes gjeld i leketøysbutikken

- Jeg begynte nesten å gråte, sier en av kundene.

- EN ENGEL: - Det føles som jeg ble en del av noe helt spesielt - at jeg ble berørt av en engel, sier en av Toys R Us' kunder i Bellingham, Massachusetts, som fikk julegavene betalt av en ukjent kvinne. Bildet er fra New York. Foto: Andrew Burton/Getty Images/AFP
- EN ENGEL: - Det føles som jeg ble en del av noe helt spesielt - at jeg ble berørt av en engel, sier en av Toys R Us' kunder i Bellingham, Massachusetts, som fikk julegavene betalt av en ukjent kvinne. Bildet er fra New York. Foto: Andrew Burton/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Identiteten til en av de mest populære kvinnene i småbyen Bellingham i Massachusetts er foreløpig ukjent.

Det som derimot er kjent, er at denne kvinnen nylig betalte for alle varer som byens Toys R Us-butikk hadde lagt til side i påvente av at kunder skulle få penger til å betale for dem.

Avisa Milford Daily News skriver at kvinnen betalte for slike varer til en verdi av hele 20000 dollar, fordelt på mer enn 150 kontoer.

På gråten Dermed løste hun et stort problem for i hvertfall én forelder med dårlig råd.

- Jeg begynte nesten å gråte. Det var bare 50 dollar, men for meg er det en masse penger, sier Linda, som ikke vil oppgi etternavnet.

Linda forteller Milford Daily News at hun har det såpass trangt at hun forrige weekend gikk fra butikk til butikk med bare ni dollar i lomma, mens hun lette etter noen som ville legge til side lekebiler og en bilbane for sine to sønner på 10 og 11.

Skjedd før også Ansatte hos Toys R Us i Bellingham beskriver den godhjertede kvinnen som en rund, eldre, lokal kvinne.

Hun skal ha gitt butikksjefen en klem og sagt at «hvis du har det, gi det». Kvinnen skal også ha forklart at hun på denne måten kom til å sove bedre om natta.

Ifølge Toys R Us' talsmann Bjorn Trowery har liknende episoder skjedd flere ganger før, blant annet i byen Woburn i forrige uke.

- Nå da jula er her, ser folk etter interessante måter for å spre litt glede, sier Trowery.

Det er liten tvil om at den ukjente engelen i Bellingham har lykkes med akkurat det.

På gråten Tobarnsmoren Linda trodde først ikke at det var sant, da hun fikk vite at noen hadde betalt for varene hun hadde lagt til side. Så gikk det opp for henne at det var gledelig alvor.

- Det føles som jeg ble en del av noe helt spesielt - at jeg ble berørt av en engel, sier hun til Milford Daily News.