Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mystisk lukt i Göteborg fikk hundrevis til å ringe nødetatene

Men etter flere timers jakt, klarte de ikke finne noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Göteborg ble lørdag kveld rammet av det som beskrives som som en sterk lukt over et stort område av byen.

Det fikk telefonene til å strømme inn til nødetatene. Meldingene gikk på at det var en sterk lukt som kunne minne om brent gummi, skriver Göteborgs-Posten.

Ifølge Aftonbladet var det hundrevis av innringere som meldte om lukta i store deler av vestre Göteborg.

Det var også det eneste de hadde å gå på, og redningstjenesten hadde ingen anelse om hvor lukta kom fra.

Politiet sendte ut helikopter for å lete etter kilden, men etter at helikoptrene hadde vært oppe i lufta en stund, og politi og redningstjenesten hadde søkt i timer, måtte de til slutt gi opp.

Aksjonen ble avsluttet rundt 22.45 lørdag kveld etter at politiet og redningstjenesten hadde lett ved flere potensielle kilder, uten noen indikasjon på hvor det kunne komme fra.

- Det har luktet brent gummi, og vi har også kjent lukta når vi har vært ute. Det har vært veldig irriterende for folk og en del har klaget på hodepine, sier Mats Gränsmark ved redningstjenesten i Gøteborg.

- Dette forundrer oss fortsatt. Det er helt utrolig. Jeg har aldri vært med på liknende, sier Gränsmark til Göteborgs-Posten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media