Drap i Liverpool

Mystisk tragedie: - Gir ikke mening

Etter to tragedier på sju år vil familien Dunne ha svar.

KLAR OPPFORDRING: Politiet i Liverpool oppfordrer alle til å sjekke sine private overvåkningskameraer. Foto: NTB
KLAR OPPFORDRING: Politiet i Liverpool oppfordrer alle til å sjekke sine private overvåkningskameraer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I 2015 ble familien Dunne rammet av en tragedie da 16 år gamle Lewis Dunne ble skutt og drept i Liverpool. Dunne ble ifølge politiet drept av en kriminell gjeng, og politiet mente at 16-åringen var et tilfeldig offer.

- Skytevåpen hører ikke hjemme noe sted. Vi trenger at publikum kommer med informasjon, slik at vi kan holde gatene trygge, uttalte politiet den gang.

Søndag ble familien på ny rammet av en tragedie.

DREPT: Ashley Dale ble søndag funnet alvorlig skadd i Liverpool. Kort tid etterpå døde hun. Foto: Privat
DREPT: Ashley Dale ble søndag funnet alvorlig skadd i Liverpool. Kort tid etterpå døde hun. Foto: Privat Vis mer

Mystisk

Tidlig søndag morgen ble Ashley Dale funnet alvorlig skadd i Old Swan, et lite nabolag i Liverpool. 28-åringen ble funnet med skuddskader og ble hastet til sykehus. Kort tid etterpå ble hun erklært død, skriver Independent.

- Hjertene våre er knust i en million biter. Ashley var en hardtarbeidende, ung kvinne som hadde hele livet foran seg, heter det i en uttalelse fra familien.

28-åringen hadde akkurat blitt forfremmet i sin nye jobb og hadde store planer for framtida, skriver familien videre.

- Vi kan ikke forsone oss med hvordan dette ville skje med en forsvarsløs kvinne i sitt eget hjem. Ingenting av dette gir mening. Livene våre blir aldri de samme igjen.

SMELLER: En sjåfør tiltales for drapsforsøk etter denne hendelsen 5. juni. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Klar oppfordring

Merseyside-politiet sier at de ikke har noen annen informasjon enn at 28-åringen var et tilfeldig offer, slik også broren var i 2015.

- Jeg forstår hvordan slike hendelser kan virke skremmende for andre mennesker i samfunnet. I løpet av de neste dagene og ukene vil vi snakke med lokalsamfunnet og gjøre alt vi kan for å finne de ansvarlige, sier kriminalsjef Mark Kameen til Independent.

Kriminalsjefen kommer også med en klar oppfordring til alle som kan ha informasjon om hva som kan ha skjedd.

- Hvis du bor eller jobber i byen, og har privat videokamera, vennligst sjekk det for å se om det har fanget opp noe som kan hjelpe oss. Jeg ber også taxi- og budbilsjåfører om å sjekke dashbordkamera-opptakene deres.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer